ЕЛДИ ЕЛЕНА ГЕОРГИЕВА ЦАНЕВА ЕТ - Оптика Продажба слънчеви, диоптрични очила, контактни лещи София

Оценете
(53 гласа)

В оптика ЕЛДИ работи професионален екип от оптици и офталмолози. В оптиката се извършва компютърно изследване за определяне на диоптъра, изработка на всички видове диоптрични очила (сферични, астигматични, бифокал, прогресив, корда, глазант), смяна на аксесоари и части за тях, а също така се извършва и динамично 3D измерване. ЕЛДИ се намира в центъра на град София.

Оптиката е открита на 15 август 1997г. В нея работят професионални оптици, които държат на прецизната изработка и съзнават, че от тях зависи до голяма степен правилната корекция на пациентите. Взаимодействието офталмолог - оптик е на първо място в нашата работа.
Магазинът разполага с компютър за изследване на рефракцията ( определянето на диоптъра ) и извършва консултации с офталмолог. Инсталирано е посттерминално устройство за безкасово плащане с цел удобство и улеснение на клиента.

Диоптричните и предпазни очила се изработват на компютър на френската фирма Бриот.
Оптиката работи с всички фирми - вносители на рамки за очила, диоптрични стъкла, противослънчеви очила и аксесоари - лицензирани у нас. 
Осигурените в ПОК Доверие и техните семейства ползват безплатен преглед и 10% отстъпка при поръчка на очила. Същата отстъпка ползват всяка събота: студенти, ученици и пенсионери.

За контакти:

  • Телефон: 029815484 / 0878342479
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: София
  • Адрес: бул. Дондуков №46
  • Карта:
Още в тази категория: « Оптики Джи Вижън