Център за музикални изкуства - град София

Оценете
(2 гласа)

Център за музикални изкуства” е първата частна музикална школа от НОВ ТИП в България ,стартирала преди повече от 8 години !

 

От позицията на човек с опит, гордо мога да заявя, че за не малкото време от нашето създаване, при нас се обучават хора от всички възрастови групи: от подрастващия ученик, предпочел да реализира себе си чрез музиката, до възрастния, прекарващ свободното си време в музикалните ни курсове, в присъствието на доказани професионалисти.

 

Нашите преподаватели са хора с безспорно доказани качества през годините ! С нашия нов, разчупен подход към учениците, всеки един може да общува свободно, да разговаря на “ти”, с някои от най – добрите български музиканти, които до вчера е познавал само от телевизионния и радио ефир. В “Център за Музикални Изкуства” насърчаваме и поощряваме индивидуалността, а не сляпото подражание в изкуството.

 

Не малка част от нашите курсисти вече продължиха образованието си или се реализират на музикалните сцени не само в България , но и Великобритания, Германия и САЩ ! Други пък избраха обучението при нас от екзотични краища на света, като Виетнам и Корея !

 

Методите ни на преподаване се основават на най–доброто от българските музикални училища и от музикалната академия. Освен това постоянно следим световните тенденции в музиката и, заимствайки най– ценното от тях, ви ги представяме в най - чистия вид, както и пречупени през погледа на българските музикални традиции.

 

През изминалите години ,като наши приятели зад идеята на ЦМИ застанаха популярните Български изпълнители-Васил Найденов,Данчо Караджов, Влади Ампов-Графа, Орлин Павлов,Мариана Попова, Любо (от група ТЕ),Белослава, доцент Етиен Леви,Искрен Пецов  и много други ,на които използвам възможността да благодаря за оказваната подкрепа !

 

При нас всеки може да се забавлява и да диша свободно в музиката. Ние не слагаме музикални бариери и не издигаме музикално жанрови стени. Тук с радост ще може да пеете и да свирите Поп, Рок и Джаз; да пишете музика и да аранжирате.  При нас ще намерите много нови съмишленици и приятели; с наша помощ ще създадете нови музикални групи и формации. Някои от вас, когато четат тези редове, дори не подозират, че са бъдещите звезди на българската музикална сцена! И не забравяйте:

 

Никога не е късно… и по-добре късно, отколкото никога !

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=Yvz9jTY5Bro

Галерия:

18.jpg 2.JPG 3.JPG 4.JPG 5.JPG 6.JPG 8.JPG 9.JPG

За контакти:

  • Телефон: 0887311170
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: София
  • Адрес: Пл. България № 1, Административна сграда ПРОНО
  • Карта: