ЧДГ Росица - град София

Оценете
(54 гласа)

ЧАСТНА ДЕТСКА ГРАДИНА РОСИЦА, София е разположена в подножието на Стара планина, кв. Бояна в новопостроена луксозна сграда, която разполага с просторни и слънчеви помещения. Всички те отговарят на санитарните и хигиенни норми.

 

Дворът на детското заведение е самостоятелен, в него са обособени кътове за игра, оборудвани с подходящи детски съоръжения.

ЧАСТНА ДЕТСКА ГРАДИНА РОСИЦА, София се стреми да развива интересите на своите малки възпитаници, техните способности и таланти. Екип от квалифицирсани, опитните педагози работи, за да развие способността на малчуганите за концентрация, устойчивост на вниманието, съхраняване на информация и способността за нейното възпроизвеждане.


Детското заведение цели изграждане на комплекс от дейности, осигуряващи оптимални педагогически условия за ранна специализация на децата, за тяхното здравословно, интелектуално и личностно развитие.

 

Създадена е комфортна и топла атмосфера, в която малките палавници, да се чувстват обичани, ценени и уверени в своите възможности.

 

В ЧАСТНА ДЕТСКА ГРАДИНА РОСИЦА, София се работи с малки групи:

 


I група - 3 – 4-годишни деца

 


II група - 4 – 5-годишни деца

 


III група - 5 – 7-годишни – предучилищна група

 


Всички малки възпитаници, завършили успешно Предучилищна група, получават удостоверение, което е в съответствие с изискванията на МОН.

 


За всяка група е осигурена самостоятелна занималня, спалня и санитарен възел.

 

Педагози, спортисти, музиканти, артисти и ред други специалисти в различни сфери, са на разположение на Вашето дете и Вас!

 


Гости на ЧАСТНА ДЕТСКА ГРАДИНА РОСИЦА, София са представители на различни географски ширини, народи и култури. Те споделят с децата най-интересното за мястото, на което живеят, за културата и обичаите си и помагат на малчуганите да усъвършенстват познанията си по чуждите езици.

Галерия:

55.jpg 56.jpg

За контакти:

  • Телефон: 0885706805
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: София
  • Адрес: ул. Букара 15
  • Карта: