Ветеринарен център - град Перник

Оценете
(67 гласа)

За нас

Ветеринарен център разполага с висококвалифициран екип от специалисти, високо качество на медицински, хирургични и превантивни грижи за вашия домашен любимец, персонално внимание към всеки от нашите клиенти. Ветеринарен център перник , разполага с просторна приемна с рецепция и чакалня, отделни кабинети за прегледи на кучета и за котки.за първи път в град перник, във ветеринарна клиника има отделно помещение за следоперативни грижи и стационарно лечение за вашите любимци.

Разполагаме и с аптека и зоомагазин,а скоро ще бъде открит и рентгенов кабинет.ветеринарен център перник разполага с монитор за следене на пациента по време на анестезия, стоматологична машина, ехографски апарат, апарат за кислородно дишане, отоскоп и много други.

Здравето на вашият любимец е наш приоритет! Вашият домашен любимец ще получи професионални грижи, в най-модерната клиника в Перник от екип ангажиран да подходи индивидуално към всеки пациент.

10.1.jpg 13.1.jpg 16.1.jpg 18.1-1.jpg 2.1.jpg 41.jpg 5.1.jpg 6.1.jpg smiley-woman-talking-phone-her-desk_23-2148311819.jpg

 

За контакти:

  • Телефон: 0879553635
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: Перник
  • Адрес: ул.ИСКЪР, бл. 3, вх. Б, ет. 2, ап. 23
  • Карта: