АПТЕКА МЕДИКЪЛ - Аптека Вълчедръм

Оценете
(0 гласа)

Аптека Медикъл град Вълчедръм извършва продажба на лекарства, лечебни храни, медицински консумативи, хомеопатични лекарства и хранителни добавки.
Аптека Медикъл – продажба на лекарства в град Вълчедръм
Аптека Медикъл се намира на бул. България 15 в град Вълчедръм. Аптеката извършва продажба на:

  • лекарства и медикаменти
  • хомеопатични лекарства
  • лечебни храни
  • медицинска козметика
  • билки и чайове
  • медицински консумативи
  • хранителни добавки

Аптеката Медикъл работи по договор на НЗОК ( Национална здравноосигурителна каса ).

Продажба на хомеопатични лекарства от аптека Медикъл град Вълчедръм
АПТЕКА МЕДИКЪЛ – Аптека във Вълчедръм, МонтанаАптека Медикъл се намира в град Вълчедръм предлага висококачествени хомеопатични лекарства с растителен, животински или минерален произход. Продуктите са произведени от водещи български и чужди фармацевтични компании, лицензирани за тяхното производство. Хомеопатичните лекарствени средства са предпочитани за лечението на редица вирусни заболявания, настинки и други не толкова сериозни състояния. освен това се използват и за контрол на кръвното налягане, нивото на холестерола, теглото.

Лечебни храни от аптека Медикъл град Вълчедръм
Аптека Медикъл град Вълчедръм предлага разнообразие от лечебни храни на достъпни цени. Ще откриете храни под формата на каши, съдържащи пробиотици. Те влияят на стомашно-чревната флора и функцията на червата. Лечебните храни са подходящи за лечението на диария, нарушена функция на червата и отделителната система, особено при малки деца и бебета.

Медицински консумативи от аптека Медикъл град Вълчедръм
В аптека Медикъл град Вълчедръм ще намерите богата гама от медицински консумативи. Част от консумативите, които предлагаме са: медицински маски и ръкавици, превързочни материали ( лепенки, бинтове, марли ), игли и спринцовки, контейнери за фекалии и урина.

Продажба на хранителни добавки във Вълчедръм
Аптека Медикъл предлага разнообразие от хранителни добавки с ясен произход, произведени от фармацевтични компании в страната и чужбина. Основното предназначение на хранителните добавки е да набавят допълнително количество минерали и витамини на организма. Лекарите и фармацевтите предупреждават, че те в никакъв случай не заместват основното хранене и консумирането на плодове и зеленчуци.

За контакти: