101 Любимци - денонощна ветеринарна клиника град София

Оценете
(2 гласа)
veterinarna-klinika veterinarna-klinika
Ветеринарна клиника "101 любимци" отваря врати през 2004 г. Лечебното заведение предлага денонощна ветеринарномедицинска помощ и е едно от най-авторитетните в гр. София. Наша основна цел е компетентното и адекватно диагностициране, лечение и профилактика на заболяванията при всички видове домашни любимци.

Първият в България дигитален рентгенов апарат за ветеринарни цели бе инсталиран именно във ветеринарна клиника "101 любимци" и позволява бърза и точна образна диагностика.

В операционния блок извършваме пълна гама хирургични интервенции при минимален риск за пациента.

Разполагаме с една от най-модерните апаратури за лабораторни изследвания, позволявяща ни изготвяне на кръвен анализ, серологични и кожни изследвания.

Ветеринарна клиника "101 любимци" е първата и единствена в България, която въведе електронен паспорт. Всеки наш пациент получава безплатен паспорт, с електронно досие в него.

С цел бързото протичане на оздравителния процес и следоперативното лечение в клиниката е обособен стационар, който е максимално пригоден към нуждите на домашните любимци.

Клиника "101 любимци" предлага една от най-добрите стажантски програми за обучение на млади ветеринарни лекари. Много от преминалите обучение при нас вече са част от екипа ни.

В сайта ще получите полезна информация за нашите специалисти, за видовете медицински процедури и за основните симптоми и лечение на третираните от нас заболявания.

Ако търсите грижи с любов и внимание за вашите домашни любимци – доверете ни се!

С уважение:

Д-р Николай Първанов, управител

 

ЦЕНИ

Галерия:

0_69_refgal.JPG 0_74_refgal.JPG 0_79_refgal.JPG 0_80_refgal.JPG 0_81_refgal.JPG 0_82_refgal.JPG 0_87_refgal.JPG

 

За контакти:

  • Телефон: 029557645 / 0878925401
  • Град: София
  • Адрес: автогара "Овча купел"
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Карта: