JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 632

Римпекс ООД

Оценете
(54 гласа)

Римпекс ООД произвежда широка гама от неформувани огнеупорни материали и огнеупорни изделия със сложна форма, които се използват при изграждането и ремонта на огнеупорната облицовка на топлотехнически агрегати и съоръжения в черната и цветната металургия, машиностроенето, циментовата, стъкларската и керамичната промишленост, строителството, енергетиката и други.

Римпекс ООД произвежда несъдържаща азбест обмазка и изпълнява изолации на открити тръбопроводи и съдове с изолационна вата и нанесена върху нея обмазка.

Римпекс ООД осъществява и инженерингова, пещостроителна и пещоремонтна дейност във всички индустриални области, прилагащи високотемпературни процеси. Дружеството предлага комплексни услуги: проектиране на облицовки, изпълнение, въвеждане в експлоатация (сушене и подгряване), гаранционен и следгаранционен сервиз. Римпекс ООД разполага с професионален опит и достатъчен кадрови ресурс, които му позволяват да изпълнява спешни поръчки и работа в аварийни ситуации.

Регистрираната в Китай фирма Yingkou Rimpex Metallurgical and Refractory Consulting Center, напълно субсидирана от Римпекс ООД, осъществява директен контакт с утвърдени производители на огнеупорни изделия. Чрез тази фирма Римпекс ООД внася от Китай суровини за производство на огнеупорни материали, шамотни, високоалумоокисни и магнезиални изделия, огнеупорни изолационни материали и други, които използва в собствената си производствена и сервизна дейност или предлага на вътрешния и на международния пазар.
През 2001 година Римпекс ООД е сертифицирано по изискванията на международния стандарт за качество ISO 9001. Концепцията за качество в дейността на дружеството го прави ефективен и желан партньор.

Основни предимства на Римпекс ООД са пазарно ориентираната продуктова гама от неформувани огнеупорни материали и изделия от тях, която отговаря на качествените изисквания на динамично развиващите се пазари, възможностите за комплексни доставки на всички видове огнеупорни материали, възможностите за изпълнение, ремонт и сервизно обслужване на огнеупорни футеровки в различните им индустриални приложения.

За контакти:

  • Телефон: 029743401/ 0889634932/ 0889634931
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: Лесново
  • Адрес: стопански двор
  • Карта:
Още в тази категория: « Фрезкомерс ЕООД Содибул ЕООД »