JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 632

Бевер-Драйв ЕООД

Оценете
(63 гласа)

БЕВЕР-ДРАЙВ ЕООД:

Вече почти 20 години БЕВЕР-ДРАЙВ успешно представя иноваторските продукти и технологични решения на SEW-EURODRIVE GmbH и други големи европейски компании в страната ни. Ние сме в състояние да ви помогнем навсякъде, където бихте имали нужда от задвижвания. Предлагаме голямо разнообразие от двигатели, редуктори, честотни регулатори, механично-контролни компоненти, както и резервни части за тях.

В нашия офис или по телефона ще получите компетентна помощ, ще ви помогнем в избора на задвижвания и техните параметри.

Гарант за безкомпромисно качество на продуктите, които предлагаме е името на SEW-EURODRIVE GmbH - най-големият и реномиран световен производител на задвижващо оборудване. В сътрудничество сме и с други компании като Antriebstechnik Katt Hessen, T-T Electric (Thrige Electric), ATB Motorentechnik, Eurotherm, WEG Antriebe, ZZ-Antriebe GmbH, Baumer Hübner, Dr. E. Horn, KTR-Kupplungstechnik, за да можем да отговорим на всичките Ви нужди и да окомплектоваме възможно по-пълно Вашите проекти. Нашето преимущество е бързината, с която се опитваме да отговорим на Вашите запитвания и заявки, най-често в рамките на часове.

Нашите препоръки са нашите досегашни клиенти – над 700 компании от страната са се доверили на коректността ни и на качеството на нашите продукти. Ние задвижваме огромна част от българската икономика – химическа, фармацевтична и хранително-вкусова промишленост, хартиени и цигарени фабрики, металургия, дървообработваща промишленост и др. Освен на крайните си клиенти, ние доставяме продукция и на множество машиностроителни предприятия, разработващи машини за всички области.

Продукти:

СТАНДАРТНА СЕРИЯ (електродвигатели, редуктори, мотор-редуктори)

Серията обхваща цилиндрични, конусни и червячни редуктори с различни мощности и предавателни числа. Всички имат възможност за различни изпълнения по отношение тип на изходящия вал и начин на закрепване. Двигателите могат да имат различни опции: спирачки, енкодери и т.н. Съществуват комбинации със сдвоени редуктори и с вградени инвертори. Предлагат се и механични дискови и ремъчни вариатори, взривозащитени задвижвания, както и сервозадвижвания - двигатели и мотор-редуктори.

ИНДУСТРИАЛНА СЕРИЯ (редуктори за големи мощности и моменти)

Серията обхваща цилиндрични, конусно-цилиндрични и планетарни редуктори за въртящи моменти от 6.8 kNm до над 1000 kNm. Редукторите могат да бъдат окомплектовани с двигатели, еластични или хидро-съединители, спирачки, рами, външни системи за принудително смазване, охлаждащи системи, устройства за предотвратяване на въртенето в обратна посока и др. Поради естеството си на не съвсем каталожни продукти, към този тип индустриални задвижвания могат да се добавят и множество нестандартни изпълнения.

ЧЕСТОТНИ РЕГУЛАТОРИ (инвертори)

В зависимост от Вашите нужди, се предлагат няколко серии инвертори, за двигатели с мощности от 0.25 kW до 250 kW. За случаите, когато е необходимо за мощностите до 2.2 kW има и регулатори с монофазно захранване. Освен, че са с атрактивна цена, без това да влияе на качеството им, в повечето случаи имаме такива инвертори на склад, което може да спести много ценно време. Предлагат се също голям набор от опции и аксесоари, както и множество разширителни платки към честотните регулатори.

 

 

 

За контакти:

  • Телефон: + 35929151160/ + 35929544855/ + 35929523553
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: София
  • Адрес: ул. “Богдановец” №1
  • Карта: