Теодор Издимирски - Личен лекар град София

Д-р Теодор Издимирски е общопрактикуващ лекар в град София. Като личен и семеен лекар извършва профилактични прегледи, лечение на заболявания. Поставя задължителни и противогрипни ваксини и имунизации.

Общопрактикуващ лекар Теодор Издимирски в София

Доктор Теодор Издимирски работи като общопрактикуващ лекар на територията на град София. Лекарят има богат професионален опит в областта на медицината,има 12 години стаж като лекар в Спешна помощ. Доктор Издимирски проявява индивидуален подход към своите пациенти, с което е спечелил доверието на много от тях.

Като личен и семеен лекар на територията на град София и в село Железница лекарят предлага на своите пациенти широк спектър от медицински услуги: медицински прегледи, диагностика, лечение и профилактика на заболявания, поставяне на ваксини и имунизации.

Профилактични прегледи от Доктор Теодор Издимирски в София

Доктор Издимирски извършва в своят лекраски кабинет профилактични прегледи на пациенти за диагностика на тяхното физическо и психическо здравословно състояние. Лекарят издава медицински експертизи, болнични листове и медицински удостоверения. При необходимост издава направления за специалист.

Ваксини и имунизации от доктор Теодор Издимирски в София

Доктор Теодор Издимирски поставя задължителни и противогрипни ваксини и имунизации, според Българският имунизационен календар. Като семеен и личен лекар поставя имунизации, задължителни или препоръчителни ваксини. Доктор Издимирски поставя имунизации срещу: рубеола, хепатит В, туберкулоза, тетанус, морбили, манту, паротит, както и противогрипни ваксини. Общопрактикуващият лекар извършва консултации за своите пациенти, относно поставяне на ваксини и имунизации по желание.

Медицински кабинети на Доктор Теодор Издимирски в София

Доктор Теодор Издимирски разполага с медицински кабинети в град София и село Железница, оборудвани с необходимата медицинска апаратура и инструменти за извършването на точен медицински преглед. Лекарят извършва профилактични прегледи, поставя диагноза и назначава необходимата терапия.

Не се колебайте да се доверите на доктор Теодор Издимирски, като ваш личен и семеен лекар.

Категория: /