Маг Вера - ясновидство град Русе

Оценете
(2 гласа)

Маг Вера е ясновидка с дългогодишен опит и несравнима дарба! Помогнала е на стотици хора да разрешат проблемите си, изчиствайки негативната енергия. Помага при лични и семейни трудности.

Прави силна магия за любов, събира разделени двойки!

Отключва късмета, зарежда с положителна енергия. Привлича успех и благополучие в бизнеса!

 • Тълкува минало и разгадава бъдеще;
 • Изчиства всякакъв вид магии и родови проклятия;
 • Прави бяла магия за любов;
 • Събира разделени двойки;
 • Премахва негативна енергия;
 • Изчиства стрес;
 • Гадаене на карти Таро;
 • Създава амулети за късмет;
 • Отключва щастието.

100% ГАРАНЦИЯ!!!

Отключва късмета, зарежда с положителна енергия. Привлича успех и благополучие в бизнеса!

Тя е сред малцината ясновидци, които безпогрешно насочват и напътстват хората!

Казвам се Димитър и съм на 34г.

Обърнах се към Маг Вера в момента, в който осъзнах, че се самоунищожавам и имам нужда от помощ. Бях изпаднал в депресия, прекалявах с алкохола и нямах желание за живот. Изгубих работата си, жената до мен също ме напусна. Когато се свързах с Вера тя ми разказа минали събития, които ме доведоха до това състояние. В този момент разбрах, че наистина има дарба и й се доверих. Следвах съветите й и изпълнявах всичко, което ми каже стриктно. Започнах да усещам промяната още седмица след първата ни среща. Благодаря ти!

Станислава на 27г.

След като получих амулета на Маг Вера ми потръгна в живота. Бях отчаяна и самотна. Не ми вървеше нито в любовта, нито в работа. Вера ми каза, че нямам направени магии,което ме успокои много. Направи ми амулет за късмет, който винаги нося в себе си, защото има ефект! Започнах работа. Там се запознах с Иван. Вярвам, че всичко е благодарение на теб, Вера! Благодаря за всичко!

Казвам се Паолина и съм на 43г.

Обадих се на Вера по препоръка на моя много близка приятелка. Имах доста големи семейни проблеми. Мъжът ми изведнъж се промени, започна да ми изневерява, лъжеше ме постоянно, дори ми и посягаше. Не знаех какво да правя, много го обичах и не исках да се разделям с него, защото имаме 2 деца. Когато се видях с Вера ми даде надежда. Започна да ме напътства. Даваше ми точни напътствия какво да направя, за да се оправят нещата. Резултатът настъпи още след първия ритуал. Имаше видима промяна. И така накрая вече всичко си беше постарому. Благодаря ти, Вера! Ти спаси семейството ми!


Марусия, 46г.

Силно впечатлена съм от дарбата на Вера! Позна с невероятна точност много случки и минали събития свързани с мен и семейството ми. Вдъхна ми надежда, след като вече я бях загубила. Помогна ми в наистина труден момент. Благодаря ти, Вера, че премахна проблемите ми!


Гергана, 43г.

Благодарение на Вера се събрах със съпруга си, с който бяхме разделени в продължение на 4 месеца. Всичко между нас вървеше добре, никога не сме имали проблеми, докато един ден не дойде и не ми каза, че е влюбен в друга жена и иска да се разведем. Бях съкрушена, не знаех какво да правя. Моя близка ми препоръча да се срещна с Вера. Още от мига, в който я видях разбрах, че тя ще ми помогне. Оказа се, че на мъжа ми му е направена магия. Маг Вера изчисти магията и ми направи амулет за любов. От тогава нещата се подпбриха, той започна да се разкайва за изявеното си желание. Сега отново се опитваме да укрепим връзката си. Благодаря ти, Вера!

За контакти:

 • Телефон: 0897 32 30 34
 • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 • Град: Русе
 • Карта: