Маг Вера - ясновидство град Русе

Оценете
(31 гласа)

Маг Вера е ясновидка с дългогодишен опит и несравнима дарба! Помогнала е на стотици хора да разрешат проблемите си, изчиствайки негативната енергия. Помага при лични и семейни трудности.

Прави силна магия за любов, събира разделени двойки!

Отключва късмета, зарежда с положителна енергия. Привлича успех и благополучие в бизнеса!

 • Тълкува минало и разгадава бъдеще;
 • Изчиства всякакъв вид магии и родови проклятия;
 • Прави бяла магия за любов;
 • Събира разделени двойки;
 • Премахва негативна енергия;
 • Изчиства стрес;
 • Гадаене на карти Таро;
 • Създава амулети за късмет;
 • Отключва щастието.

100% ГАРАНЦИЯ!!!

Отключва късмета, зарежда с положителна енергия. Привлича успех и благополучие в бизнеса!

Тя е сред малцината ясновидци, които безпогрешно насочват и напътстват хората!

Казвам се Димитър и съм на 34г.

Обърнах се към Маг Вера в момента, в който осъзнах, че се самоунищожавам и имам нужда от помощ. Бях изпаднал в депресия, прекалявах с алкохола и нямах желание за живот. Изгубих работата си, жената до мен също ме напусна. Когато се свързах с Вера тя ми разказа минали събития, които ме доведоха до това състояние. В този момент разбрах, че наистина има дарба и й се доверих. Следвах съветите й и изпълнявах всичко, което ми каже стриктно. Започнах да усещам промяната още седмица след първата ни среща. Благодаря ти!

Станислава на 27г.

След като получих амулета на Маг Вера ми потръгна в живота. Бях отчаяна и самотна. Не ми вървеше нито в любовта, нито в работа. Вера ми каза, че нямам направени магии,което ме успокои много. Направи ми амулет за късмет, който винаги нося в себе си, защото има ефект! Започнах работа. Там се запознах с Иван. Вярвам, че всичко е благодарение на теб, Вера! Благодаря за всичко!

Казвам се Паолина и съм на 43г.

Обадих се на Вера по препоръка на моя много близка приятелка. Имах доста големи семейни проблеми. Мъжът ми изведнъж се промени, започна да ми изневерява, лъжеше ме постоянно, дори ми и посягаше. Не знаех какво да правя, много го обичах и не исках да се разделям с него, защото имаме 2 деца. Когато се видях с Вера ми даде надежда. Започна да ме напътства. Даваше ми точни напътствия какво да направя, за да се оправят нещата. Резултатът настъпи още след първия ритуал. Имаше видима промяна. И така накрая вече всичко си беше постарому. Благодаря ти, Вера! Ти спаси семейството ми!


Марусия, 46г.

Силно впечатлена съм от дарбата на Вера! Позна с невероятна точност много случки и минали събития свързани с мен и семейството ми. Вдъхна ми надежда, след като вече я бях загубила. Помогна ми в наистина труден момент. Благодаря ти, Вера, че премахна проблемите ми!


Гергана, 43г.

Благодарение на Вера се събрах със съпруга си, с който бяхме разделени в продължение на 4 месеца. Всичко между нас вървеше добре, никога не сме имали проблеми, докато един ден не дойде и не ми каза, че е влюбен в друга жена и иска да се разведем. Бях съкрушена, не знаех какво да правя. Моя близка ми препоръча да се срещна с Вера. Още от мига, в който я видях разбрах, че тя ще ми помогне. Оказа се, че на мъжа ми му е направена магия. Маг Вера изчисти магията и ми направи амулет за любов. От тогава нещата се подпбриха, той започна да се разкайва за изявеното си желание. Сега отново се опитваме да укрепим

връзката си. Благодаря ти, Вера!

Алекса, 27г.

Посещавам Маг Вера често, защото винаги ми помага. Благодарение на напътствията й успях да подредя живота си! Благодаря ти, Вера!

Николай, 46г.

Вече съм семеен и имам 2 деца благодарение на Маг Вера. Изчисти родово проклятие, което беше надвиснало над мен и ми пречеше са създам така желаното от мен семейство. Всичко дължа на теб, Вера! Николай, 46г.

Мартина, 28г.

След дълго ходене при различни магове и ясновидци единственият човек, който имаше силата да ми помогне беше Маг Вера! Имах големи проблеми със съпруга ми. Изнесе се от вкъщи и бяхме стигнали почти до развод. Благодарение на помощта й и изчистването на магията, която ми беше направена нещата влязоха в релси, съпругът ми се върна у дома и започнахме да живеем нормално отново. Благодаря ти от сърце, Вера!

Кристина , 35г.

Маг Вера е страхотен човек и притежава истинска дарба! Когато се видях с нея за пръв път бях изумена от нещата, които ми казва. Познаваше с точност събития, които се бяха случили, след което предсказа бъдещи събития, които също в течение на времето се сбъднаха. Тогава се убедих, че притежава истинска дарба. Направи ми и амулет за късмет, след който много неща в живота ки се промениха. Благодарна съм ти, Вера! За всичко, което направи за мен!

Стоян, 35г.

Обръщам се с благодарност към Маг Вера, за това, че спаси една истинска любов! Имах 3годишна връзка с момиче, което обичах и исках да се превърне в моя съпруга. Изведнъж обаче отношенията ни рязко се промениха - започнаха постоянни скандали, неразбирателство и се разделихме. Потърсих Маг Вера, защото моя близка ми я препоръча. Още с първия ни разговор разбрах, че ще ми помогне. Каза ми, че има негативно влияние върху нас, което с няколко ритуала изчисти. Не след дълго се събрах с въпросното момиче и в момента очакваме най- голямата радост - син.

Елеонора, 41г.

Благодарна съм на Маг Вера с цялото си сърце и душа! Дълго време с мъжа ми не можехме да имаме деца. Обикаляхме по доктори в продължение на 7 години. Никой не откриваше здравословен проблем нито при мен, нито при него. Свързах се с Вера, защото бвшв помогнала на моя приятелка да възстанови хармонията в семейството си. Оказа се, че имаме направена магия за безплодие. Благодарение на ритуалите, които Вера направи успях да забременея. Благодаря ти Вера! Ти си нашият спасител!

Пена, 42г.

Съдбата ме срещна с Вера случайно, когато имах много сериозни проблеми в семейството. След като баба ми си отиде остави неразпределени имоти. Не съм вярвала, че е възмоно семейство да се развали по тоИ начин, заради имоти. Всички наследници развалиха отношението помежду си. Не можехме да разделим имотите, не се получаваха сделките. Маг Вера ми каза, че може да ми помогне, ако следвам инструкциите, които ми дава. Така и стана. Благодарение на нейната помощ сключихме сделката и получих това, което ми се полага! Благодаря ти Верче!

Велислава, 48г.

Свързах се с Вера с молба да ми помогне да възстановя отношенията със сина си. Живееше в Германия с едно момиче. Беше като омагьосан. Откакто започна да се среща с нея отношението му към мен тотално се промени. Започна да се държи студено, спря да ми се обажда, или в редките случаи, в които се чувахме се държеше наистина лошо с мен. Разказах на Вера за случващото се и тя ми каза, че му е направена бяла магия. За това не се интересува от нищо друго, освен момичето. Само с няколко ритуала успя да я изчисти и много скоро отношението му се промени. Вера, благодарение на теб си върнах сина! Признателна съм ти!

Дария, 31г.

Посетих Вера заради дъщеря ми, която дълги години не можеше да създаде семейство. Прескачаше от връзка във връзка. Не можеше да установи дълготрайни отношения - 1-2 месеца и нещата приключваха. Оказа се, че й е направена магия да остане сама в живота от бивш неин приятел. Маг Вера ми каза какво точно трябва да направя, за да бъде изчистена. Не след дълго дъщеря ми се влюби и вече от 10 месеца е във връзка. Вера, благодаря ти!

Любомира, 42г.

Маг Вера е човек , притежаващ дарба наистина! Всичко, което ми каза се сбъдна. Тя ми е спътник в живота! Вера, дължа ти много! Огромно благодаря!

 

 

За контакти:

 • Телефон: 0897 32 30 34
 • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 • Град: Русе
 • Карта:

Медия