Furisto Kids - Детска кухня град Плевен

Оценете
(4 гласа)
Furisto-Kids-Detska-kuhna Furisto-Kids-Detska-kuhna

 

Детска кухня "Furisto Kids" Плевен осигурява на децата пълноценна, вкусна и здравословна храна, поръчана и доставена по най-удобния за клиентите начин.

Готвенето на храната в първата частна детска кухня в Плевен се извършва по рецептите на проф. д-р Лиляна Трифонова, одобрена от Министерство на здравеопазването. За изготвянето на седмичното меню се консултират със специалисти - педиатри, диетолози, алерголози, гастроентеролози.

Във Furisto Kids са убедени, че качеството на храната зависи от качеството на продуктите, от които тя е приготвена. Затова използват само утвърдени марки продукти, придружени със сертификати, отговарящи на европейските стандарти за качество. Киноата, ананасът, пуешкото месо и листните зеленчуци са само малка част от високохранителните продукти, с които частната детска кухня осигурява балансираното хранене на Вашето дете.

Частната детска кухна Furisto Kids притежава система за самоконтрол, утвърдена от БАБХ, и работи по програма на НАССР, която включва добри производствени и хигиенни практики за преодоляване на рисковете, свързани с безопасността на храните.

Освен заплащане ден за ден ще има възможност за предплащане за седмица и месец, като в тези случаи ще има отстъпка в стойността на храната.Ще има възможност да се поръчва храна с различен грамаж, съобразена с възрастта на детето. Вариантите са 200 и 250 грама. За по-малките деца храната ще се пасира.


Заявки могат да се правят до 15:00 часа предходния ден и на следващия храната ще бъде на посочения адрес. Заявки се приемат на тел.0878 724 177.За контакти:

  • Телефон: 0878 724 177
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: Плевен
  • Адрес: Гривишко шосе № 1
  • Карта: