Фил Трейдинг ЕООД - Магазин за водно спасителна екипировка и оборудване

Оценете
(51 гласа)
Магазин за водно спасителна екипировка и оборудване Магазин за водно спасителна екипировка и оборудване

Фил Трейдинг ЕООД - Варна е наскоро създадена фирма.Тя се занимава чрез своя електронен магазин " www.lifeguard-shop.eu" с търговия на водно - спасително оборудване, спасителни средства за спасяване, униформи за водния спасител, необходими преносими аптечки за първа долекарска помощ, маски за персонални обдишвания, АМБУ и също така модна линия от дрехи с лога свързани с водното спасяване, морето и тн.

E - Магазин "  www.lifeguard-shop.eu " е официален сътрудник на Български Червен Кръст в разпространението на водно спасително оборудване и екипировка за басейни и плажове.

Фил Трейдинг е собственик и на друг уеб сайт " www.vsskursove.com " , който е тясно свързан със структурите на БЧК - Варна и техния отдел водно спасяване. Сайтът предоставя информационна услуга за видовете курсове, които се провеждат, както и програмите на курсистите обучаващи се в различените видове курсове.

Гр. Варна

телефон за контакти: +359894336431

email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Оборудване

Магазин за водно спасително оборудване и екипировка " Lifeguard-shop.eu " предлага цялостно оборудване за вашите водно спасителни постове на море и на басейн. Набор от разнообразни табели: за спасителен пост на басейн - показваща температурата на водата и на въздуха, работното време на спасителя, за спасителен пост на море - показваща сигнализацията на флаговете и работното време на спасителя, предупредителнa табела - показващa какво не трябва да правят ползващите басейна туристи, различни флагове - сигнални и начало-край плажна ивица. Различни спасителни средства - макара с въже, спасително въже с топка, спасително въже в торбичка, спасителна летва, спасителен буй и ограничителни шамандури, както и спасителни жилетки/ризи.

Мед. Оборудване

Магазин за водно спасително оборудване и екипировка " Lifeguard-shop.eu " предлага медицински аксесоари за вашите спасителни постове на море и на басейн. Преносими Аптечки заредени с най-необходимите артикули за оказване на първа долекарска помощ, персонална маска за изкуствено дишане, Амбу.

Аксесоари

Магазин за водно спасително оборудване и екипировка " Lifeguard-shop.eu " предлага разнообразни аксесоари за водния спасител. Различни сигнални средства, свирки, мегафони, ленти, Бинокли, очила за плуване, хавлии, ножове.

Униформи

Магазин за водно спасителна екипировка и оборудване " Lifeguard-shop.eu " предлага водно спасителни униформи отговарящи на изискванията по наредбата за водно спасителна дейност на Р. България. Олекотена памучна и удобна мъжка и дамска тениска, мъжка тениска с яка тип Lacosta, спасителни шорти, тениска с дълъг ръкав, анорак,  изработени с оригинални дизайнерски логота на сито печат. Спасителни шапки и козирки и водноспасителски екипи.

fil-trading-i2.jpg fil-trading-i4.jpg lifeguard-shop-5.jpg lifeguard-shop-6.jpg lifeguard-shop-7.jpg lifeguard-shop-8.jpg

За контакти:

  • Телефон: 0894336431
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: Варна
  • Карта: