Аква и Газ ООД

Оценете
(1 глас)

Аква и Газ партньор на СВМ

Докато възобновяемата  енергия е много подходяща за използване в дома, в промишления сектор все още не може да се мине без изкопаеми горива.

Енергията на природния  на газ остава най-ефективно и икономично отопление на промишлени и големи непроизводствени  сгради, които изискват използването на значителни индивидуални мощности.

С цел да се осигури максимално съответствие с екологичните цели и необходимостта от намаляване на емисиите, тази енергия трябва да се комбинира с технологиите и продуктите, които са на предната линия с висока производителност:

Децентрализирана отоплителна технология позволява производството на топлинна енергия директно в затопленото помещение, с което се елиминира всякакви допълнителни загуби.

Керамичната технология, която използва принципа на инфрачервеното излъчване, концентрира топлината там, имате нужда от него.

ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ И УВАЖЕНИЕ КЪМ ОКОЛНАТА СРЕДА

Като се концентрира енергията, където е необходимо, керамични нагреватели предоставят намаление на бюджета за отопление до 50% годишно.  Това значително намалява емисиите на "парникови" газове. "Най-малко замърсяваща енергия е тази, която не се консумира".

 Един спестен kW енергия е равно на  230 гр. спасен CO² в атмосферата. 

Благодарение на своята иновативна концепция, керамични нагреватели демонстрират благоприятни екологични свойства по време на продължителността на живота си:

❚ произведени са от рециклирани материали: неръждаема стомана, месинг, керамика.

❚ икономии на суровини: Уред генериращ 30 kW топлина тежи само 12 кг, т.е. Енергийната ефективност е 0,4 килограма за киловатчас.

❚ оптимизирана логистика: силата на 340 kWможе да се съдържа в обем от 1 m3, като по този начин намаляване на въздействието на транспорта върху околната среда.

❚ниска потребляема  мощност на системата: керамичен нагревател работи без нито една движеща се механична част. Електрическата енергия се консумира само по време на цикъла на превключване за 45 секунди (0.3 W/h за всяко устройство).

❚ работоспособността на изделието е повече от 20 години при нормални условия.

 Аква и Газ ООД извършва две основни дейности: търговия на едро с инсталационни материали, обзавеждане на банята и специализирано строителство-  изпълнение на тръбопроводни инсталации за газификация, отопление, климатизация, вентилация, ВиК на промишлени, общественоадминистративни и битови обекти.

Членове сме на Камарата на строителите в България, Камара на инсталаторите в България и Търговско промишлената палата. Вписани сме в Централния професионален регистър на строителя

Поддържаме делови контакти с водещи фирми от бранша, вносители и производители на съоръжения и елементи, необходими за изграждането и поддържането на съвременни газови  и ОВК инсталации. Имаме сключени договори с  Газкомфорт  ЕАД за уредите Vaillant , България Терм- BAXI, Radiant, Viessmann,  De Dietrich, Rielo, Теси, SBM -  България – за промишлено отопление,  Ви Ей Си – България и др. В областта на оборудване за баня представяме ROCA, Fayans, Форма Вита и др.. Имаме натрупан богат производствен опит.

ГАЗОВ КОНДЕНЗАЦИОНЕН КОТЕЛ DUO-TEC COMPACT 24 HT

В последно време все повече нараства търсенето на газови котли, които да осигурят отоплителна мощност в рамките на 3-4 kW. Това е така поради следните причини:

-          Съвременните жилища са много добре изолирани и имат минимални топлинни загуби;

-          Икономическата криза увеличи търсенето на жилища с по-малка площ;

-          Стандартните газови котли нe могат да осигурят мощност на отопление по-ниска от 6,5 kW;

-          Семействата се стремят да намалят разходите си за отопление при непрекъс-нато повишаваща се цена на газа;

Изискванията за количество и качество на Битовата гореща вода(БГВ) остават непроменени.

Компоненти за газови инсталации

За повече информация кликнете на избрания от Вас компонент:

-Чугунени Газови котли
-Газови конвектори, топловъздушни апарати
-Централи и датчици за откриване на течове на газ
-Електроклапани за газ
-Редуктори, регулатори и стабилизатори на налягане
-Филтри за газ
-Разходомери за газ
-Сферични вентили за газ
-Гъвкави връзки
-Манометри за газ
-Аксесоари

За контакти:

  • Телефон: 042660118 / 0886011722
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: Стара Загора
  • Адрес: ул.Българско опълчение №9
  • Карта: