Гимас Компютърс

Оценете
(96 гласа)

При нас ще намерите компютърна и мрежова техника, периферия и гейминг аксесоари, фискални принтери и касови апарати, софтуер, оборудване за видеонаблюдение, офис консумативи. Сервизът ни предлага поддръжка и ремонт (гаранционен и извънгаранционен) на лаптопи, компютри, както и на всички предлагани от нас артикули. Основният ни офис се намира в град Банско и предлагаме целогодишна IT поддръжка за хотели и други търговски обекти в региона, както и изграждане на вътрешни и Wi-Fi мрежи, изграждане на системи за видеонаблюдение и др. За запитвания и повече информация посетете официалният ни сайт –   www.gimas.bg

Какво можем да кажем за нас? Ако искате да си купите компютър, принтер или касов апарат сте попаднали на правилното място, но ние се стремим да предложим на клиентите си много повече от обикновения артикул. Екипът ни е ентусиазиран и опитен, и сме наясно с изключително тежката конкуренция на големите вериги, затова ние сме се специализирали в пълното обгрижване на клиента и смятаме това за най-голямата ни сила. Нашата цел е цялостното обслужване на клиента - вие имате проблем, ние го решаваме. Ако имате нужда от лаптоп, ще ви го доставим. Ако имате стар компютър, който не работи, ще го оправим или ще ви помогнем да продадете частите му. Ако имате нужда от рутер, но не знаете кой модел ще е най-подходящ за вашата ситуация, ние ще ви дадем безплатна консултация и съвет. Касовият ви апарат забива непрекъснато и не можете да пуснете отчет? Обадете ни се. Не се притеснявайте колкото и глупав или малък да ви се струва проблема, по-добре е да се реши навреме. Също така, няма значение дали пазарувате от нас или не, никога няма да ви откажем помощ или съвет.

Какво друго за нас? Не сме нова фирма, но ако никога не сте ни чували няма да ни изненадате, защото сме нови в онлайн пространството. Локализирани сме в град Банско. В бизнеса с IT съпорт сме от доста години, имаме доста обекти в Банско и околията. Куражът ни да се заемем с цялото това онлайн начинание идва от факта, че се справяме доста успешно на местно ниво и най-вече от редицата доволни клиенти както корпоративни, така и на частни лица. Развитието на куриерските услуги и на технологиите за отдалечен достъп ни позволяват да обслужваме обекти в цялата страна, в последните години поддържаме и топ хотели в Пампорово и Созопол, а частни клиенти имаме от цялата страна.

За накрая остана да кажем само едно - ще се борим за вашето доверие и за шанс да се докажем! Благодарим ви че сте тук!

 

Сервиз:

Сервизните услуги са важна част от дейността ни. Разполагаме с екип от опитни специалисти, чиято основна цел е да поддържат високото качество на извършваните сервизни дейности и ремонти.

Нашите клиенти могат да се възползват от:

 • Гаранционен ремонт на всички стоки, закупени от ГИМАС Компютърс. Може да разчитате на бърза и точна диагностика, и прилежен ремонт или замяна на повредената стока (в зависимост от условията посочени в гаранционната карта).
 • Извънгаранционен ремонт на компютърна, фискална и мрежова техника. Ремонтираме почти всичко - компютри, лаптопи, монитори, принтери, сървъри, мрежови устройства, касови апарати, фискални принтери. Партнираме си и с някои от водещите сервизи в България, така че с каквото не можем да се справим, нашите партньори могат.
 • Софтуерни услуги, които включват инсталация и преинсталация на операционна система, дравери, офис пакет, както и оптимизация на вашите софтуерни приложения, почистване от вируси и зловредни програми, обучения по работа с хотелски и ресторантьорски софтуери (MISTRAL, Clock, Opera). Предлагаме и софтуерни решения и за големи хотели и учреждения, и за малки обекти като магазини, офиси, къщи за гости и заведения.
 • Посещения на място в случай, че имате нужда от спешен ремонт или проблем, който може да се реши бързо на място. Това е услуга, от която се възползват както частни лица, така и фирми. Подходяща е, при интеграция на ново устройство в същестуваща вече мрежа, настройки на рутери, суичове, принтери или повреди на устройства, които не трябва да се изключват или местят. (услугата се предлага само за теориторията на общ. Банско и общ. Разлог)
 • Дистанционна помощ чрез приложения за отдалечен достъп, когато срещате софтуерни проблеми или имате нужда от обучение за работа с нов софтуер.
 • Абонаментен план за фиксирани разходи. Разполагате с фиксиран бюджет за IT поддръжка или пък ви се налага ежемесечна техническа помощ - най-изгодно за вас ще е да се сключи договор за абонаментна поддръжка, като параметрите ще са индивидуални съобразен с вашите нужди.

 

За контакти:

 • Телефон: 0896 03 01 16
 • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 • Град: Банско
 • Адрес: ул. Цар Симеон №80
 • Карта: