ЕТ Георги Даскалов - Експрес сервиз град Гоце Делчев

Оценете
(1 глас)

ЕТ Георги Даскалов - Експрес сервиз - оторизиран сервиз за битова техника в град Гоце Делчев, ул. Кавала №7.

Дейността е фокусирана в извършването на ремонтни дейности на електроуреди, гаранционен и извънгаранционен сервиз на битова електротехника - електро и отоплителни уреди, радиатори, конвектори, бойлери, хладилници, климатици и други.

Основният обхват в дейността на Експрес сервиз е проектиране, доставка и ремонт на климатична и хладилна техника. Извършва доставка на всички марки и модели климатици, климатична и хладилна техника.

При откриване на повреда или някаква неизправност на електроуреда, в Експрес сервиз ще се погрижат за своевременното и отстраняване, гарантирайки бърз и качествен ремонт, извършен от квалифицирани специалисти.
В сервиза се извършва ремонт на всички марки и модели климатици, климатична и хладилна техника.
Ценовите условия се уговарят на място, след направен оглед, според вложените части и труд в ремонтните дейности.
Екипът е съставен от компетентни, доказани професионалисти с богат опит, което е гаранция за качеството на извършваните ремонтни дейности.
Всяка поръчка е изпълнена в срок, на високо професионално ниво, с лоялно и коректно отношение към клиента, което гради взаимно доверие и успех.
Експрес сервиз е с репутацията на коректен сервизен център, който благодарение на експедитивната си и прецизна работа, успя да се наложи като лидер на пазара в своята област.

Радва се на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в своята работа. Предлага гъвкави решения, с гарнация за бърза, професионална реакция, съобразена с желанията на клиентите.

 

За контакти: