Йоватекс АД - Платове град Ямбол

Оценете
(49 гласа)
Платове Ямбол Платове Ямбол

Нашата фирма Йоватекс АД е 100 % частна  и семейна фирма, занимава с преработка на синтетични коприни – текстуриране, точкуване, пресукване и багрене от  1990 г.

Като имаме  предвид широкото приложение  на  полиестерни и полиамидни коприни, наши клиенти са производители на синтенични тъкани, производители на пасматерийни изделия, производители на  чорапи и трикотаж. Тези коприни намират приложение  и в  производството  на технически изделия за производството и  за бит. Машините  и технологиите, с който разполагаме, ни позволяват да  преработваме коприни с различни  дебелини и приложение.

 

Продукти

Продукти на преработката на ЙОВАТЕКС АД- ЯМБОЛ

1. Въздушно точкувана синтетична коприна

Целта на тази преработка е  да подобри проводимостта на нишката при  последващите преработки. С помоща на въздух се образува “точка” , в която се облитат отделните филаменти и преминават по компактно по пътя си. Тази преработка е подходяща за тъкане и плетeне. По тази технология могат да се преработват  текстурирани полиестерни и полиамидни  коприни.

 

2. Въздушно текстурирана синтетична коприна

Продуктите на този преработка могат да се използват и в тъкането, и в трикотажната промишленост. При този вид обработка на коприните , могат да се смесват  /полиестерни ,полиамидни и вискозни /,  но трябва да бъдат само гладки коприни.
Изделието тук има по скоро вид на прежда и се използва за изработка на горни спортни облекла , пуловери , детски трикотаж и др. , Към нея има възможност да   се прибавят  подходящи  есетсвени  материали.

 

3. Пресукване на синтетични коприни

Продуктите на тази технология са насочени основно към тъкачеството.  Целта е да се създаде възможност нишката да преминава при последващата преработка на тъкачния стан , без проблеми.
Ние  разполагаме с машини за
– Пресукване на гладки коприни със сукове от 100 до 3000 сука на метър.
– Пресукване на текстурираните  коприни възможностите са от 50 до 800 сука на метър.
При  тази преработка   могат да се пресукват и поламидни  и полистерни коприни. Тук възможностите са много големи и зависят основно, от вида на изделието , което трябва да се получи.

 

4. Пресукани  технически  коприни

Здравите технически коприни намират широко приложение  при производството на гуми , ленти за елеватори, ремъци ,при производството на бриценти , тенти, най- различни чували и опаковки . В единочки , двойки  и тройки до 4000  dtex с 500 с/м.
Наличности  на шевни конци  за технически изделия- пресукани и  точкувани до 1500 dtex.

 

5. Багрене на синтетични коприни

Разполагаме с малък високотемпературен  апарат за багрене на полистерни и полиамидни коприни. Работим  по наш собствен картел, по PANTONE , но изпълняваме и  цветовете представени по мостра на клиента.

За контакти:

  • Телефон: 0899107227 / 0899107106
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: Ямбол
  • Адрес: ул. Ямболен № 91
  • Карта: