Дичеви 67 ООД - автосервиз град Пловдив

Оценете
(46 гласа)

Възстановяване на леко и тежко катастрофирали автомобили в Пловдив

Автосервиз Дичеви 67 извършва разнообразни автотенекеджийски услуги в град Пловдив. В своята дейност дружеството работи с леко и тежко катастрофирали автомобили, включително:

 • лекотоварни автомобили;
 • бусове;
 • джипове;
 • малки камиони.

Автосервизът е оборудван с необходимата техника за извършване на цялостен ремонт на автомобила. На разположение е стенд, с който се работи при много огънати и деформирани шасита.

Дичеви 67 ООД предоставя на своя клиент:

 • възстановяване и ремонтни дейности по всички модели автомобили, претърпели ПТП;
 • ремонт и изчукване на автомобилни врати;
 • ремонт на калници;
 • ремонт на автомобилни капаци и тавани;
 • автотенекеджийски услуги.

Ако се колебаете дали даден козметичен проблем на вашия автомобил може да се коригира, попитайте в сервиза. Има възможност за пълна корекция и на ожулвания, вдлъбнатини и други подобни.

 

 РЕМОНТ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА КАТАСТРОФИРАЛИ АВТОМОБИЛИ В ПЛОВДИВ

 

ДИЧЕВИ 67 ООД извършва ремонт и възстановяване на катастрофирали автомобили в Пловдив. Работи се както по-леко катастрофирали, така и по-тежко катастрофирали автомобили. Предлаганите услуги се извършват напълно професионално.

В автосервиза се извършва прецизна подмяна на всякакви авто детайли и части. При по-тежки аварии се използва и стенд, чрез който се постига корекция и се достигат точните заводски размери. Това се отнася за всяка категория автомобил.

При проблем с шасито и неговата на пръв поглед непоправима деформация, може да се приложи изтегляне, разпъване и пълно възстановяване на щетите. Усукванията и следите от удари не са проблем, който не може да се реши.

По време на възстановяването на леко и тежко катастрофиралите автомобили на клиента се предлагат различни решения относно визията и съответно подмяната на амортизирани авточасти.

 

РЕМОНТ НА КАПАК И КАЛНИЦИ НА АВТОМОБИЛИ В ПЛОВДИВ

 

ДИЧЕВИ 67 ООД извършва ремонт на капак и калници на автомобили в Пловдив. Работи се по калници и капаци на всякакви автомобили, като леки коли и джипове, бусове, малки камиони и други.

Проблемът с калниците и тяхната амортизация може да настъпи вследствие изгниване, ожулване, леки и по-силни удари. След ремонта те ще са като нови. Премахва се ръждата, боядисват се. При необходимост се използва кит и други материали, които позволяват привеждането на калника в нормален вид.

Проблемът с авто капака може да настъпи вследствие на удар, градушка и други. Отстраняват се без проблем вдлъбнатини с различни размери. Ако амортизацията е непоправима, то на клиента се предлага замяна с друг.

РЕМОНТ И ИЗЧУКВАНЕ НА ВРАТИ ЗА АВТОМОБИЛИ ПЛОВДИВ

ДИЧЕВИ 67 извършва ремонт и изчукване на врати за автомобили Пловдив. Най-честите ремонти се извършват по деформации на автомобилните врати, настъпили след претърпени автопроизшествия. Голям е обемът на вдлъбванията и огъванията, за които се търси решение за ремонт.

В сервиза за автомобили се работи по всякакви проблеми, свързани с автомобилните врати, включително и проблеми с техните стъкла, отключване и заключване. Ремонтни дейности се извършват по врати на всякакви видове автомобили.

След последвалия ремонт, вратите се подлагат на процедури по китосване, боядисване и други подобни, за да се постигне безупречен вид.

 

АВТОТЕНЕКЕДЖИЙСКИ УСЛУГИ В ПЛОВДИВ

ДИЧЕВИ 67 ООД извършва автотенекеджийски услуги в Пловдив. Възстановяват се различни щети по всякакви модели леко и тежко катастрофирали автомобили. Коригират се деформации на вратите, предния и задния капак, калниците.

Тенекеджийските услуги обхващат автомобилните лайсни и броня. Възстановяват се всякакви огънати детайли. Счупените пластмасови се подменят с нови, като на клиента се предлагат различни решения относно това.

Напоследък зачестиха и проблемите, настъпили след градушки. Вдлъбнатините по автомобила се коригират. Автотенекеджийските услуги се извършват напълно професионално. На разположение е и стенд за поправяне на различни видове деформации.

Извършва се подмяна на всякакви части от автомобилното купе.

За контакти:

 • Телефон: 0878215402
 • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 • Град: Пловдив
 • Адрес: ул. Георги Икономов № 91
 • Карта: