JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 632

Монита ООД - Млени меса и месни полуфабрикати град Димитровград

Оценете
(56 гласа)


Фирма “Монита” е създадена през 1999 г. Специализирана е в производството и дистрибуцията на млени меса и месни полуфабрикати.

През 2004година изградихме новата си производствена база със съпътстващите я хладилни помещения в град Димитровград, кв.Черноконево със площ 1500 кв.м. През 2014 година с новото разширение на хладилните камери достигнахме обща застроена площ от 2000 кв.м.

Капацитетът ни в момента при едносменен резим на работа е 11 тона,като това включва месни заготовки от раздробени и нераздробени меса. Производствения процес се осъществява с машини и съоръжения на водещите европейски производители в бранша като Seydelmann,Vemag,Schröder,Waldyssa.

Специализираните обучения на нашите служители в страната и чужбина са част от политиката на фирмата. С това ние целим запознаването им с най-новите тенденции в европейските практики.

От 2012 насам фирма “Монита” реализира два успешни проекта.На 12.12.2012 отвори врати първият магазин “Монита” в град Раднево.

Вторият проект е създаването на фирмен склад в град Бургас през 2011 г. Чрез него ние даваме възможност на нашите клиенти да опитат нещо ново или просто да се насладят на нещо вече любимо.

Транспорта извършваме ние със собствени хладилни коли, с което гарантираме бързина и сигурност при доставките.

Ние в “Монита” създаваме и утвърждаваме нашите традиции в продължение на 15 години.

За постигането на висококачествената гама от продукти успяваме благодарение и на богатия си вече опит, професионализъм и голямото ни старание.

Грижейки се за нашите клиенти ние предлагаме продуктите си подходящо опаковани в удобни картонени опаковки,както и в по-малки разфасовки. Чрез специално селектирани суровини от които произвеждаме нашите продукти, Вие получавате специален вкус и аромат.

Нашето мото “Качество по-високо от цената”,както и професионалното отношение към работата на екипа работещ в “Монита” е ключът към нашия успех. Ние знаем, че ежедневната ни грижа за продуктите и осигуряването на стриктен изходящ контрол са от първостепенно значение за Вас нашите клиенти

 

НАШИТЕ ПРОДУКТИ
Основен дял в нашето производство заемат месните заготовки от раздробени меса, като различните видове кайми, кебапчета, кюфтета и сурови наденици. Фирмата ни става известна в региона с продуктите под марката “Монита”, които са синоним на постоянно качество и разумни цени.

Освен с грижливо подбраните суровини за отделните групи продукти ние се гордеем и с хармонично съчетаните натурални подправки, които оформят характерният им запомнящ се вкус. Грижейки се за нашите клиенти ние предлагаме продуктите си подходящо опаковани: за заведенията за обществено хранене са в удобни картонени опаковки от по 30 до 56 бр. в кашон, а за клиентите ни в магазините са предназначени продуктите пакетирани в тарелки.

Но ние не спираме до тук. През 2007 г. стартирахме производството на продукти от серията “За скара”, които много скоро заеха достойно място на пазара.

Друга група продукти, които ние прoизвеждаме са месните заготовки от нераздробени меса – врат, бут, контра филе, които са крехки, овкусени и се приготвят бързо и лесно от всяка домакиня както печени на скара, така и пържени, и готвени.

 

 

За контакти:

  • Телефон: 0889899648/ 039160116
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: Димитровград
  • Адрес: ул. Яне Сандански 22
  • Карта: