Мандра Сърница - ЕТ Фик - Млекопреработвателно предприятие

Оценете
(2 гласа)

МАНДРА „СЪРНИЦА“

Млекопреработвателно предприятие – Сърница е открито през лятото на 2013г. То е разположено в един от най-привлекателните райони на Западните Родопи. Покрай града минава р. Доспат, която се влива в едноименния язовир „Доспат”, който е с дължина около 19 км. Районът е екологично чист и е със средна надморска височина 1200 метра.

Предприятието е сравнително ново, компактно и удобно, което съчетавайки традиционните и класически технологии с модернизирано технологично оборудване, произвежда качествени и екологично чисти млечни продукти. Към днешна дата в предприятието функционират малки цехове за производство на кашкавал, масло и извара, от 100% свежо краве мляко, под търговската марка „ Сърница”. Най-популярният продукт е ръчният кашкавал, който се счита за номер едно. Качествено е и кравето масло, което е доста рядка серия.

От началото на 2015г. се разработват проекти за внедряване на технологии, свързани с производството на различни видове сирена.
Капацитетът на предприятието за момента е 3 тона преработено мляко на ден, което мляко се доставя от категоризирани и сертифицирани съгласно европейските изисквания ферми. Персоналът се състои от около 10 човека, което от своя страна е предпоставка за по- лесно управление на производствените процеси, контрол на качеството на труда, спазване на хигиенните изисквания, по- голяма колективност и всеотдайност.

Като съчетаваме традиционните и класически технологии с модернизирано технологично оборудване, произвеждаме качествени и екологично чисти млечни продукти- кашкавал, масло и извара, под търговската марка „ Сърница”.

Продуктите се създават от 100% свежо краве мляко, БЕЗ странични примеси.

За гаранция на безопасността и качеството на произвежданите продукти е внедрена HACCP система, която отговаря на изискванията на международните стандарти.

Нашите продукти са качествени, 100% натурални, произведени в екологично чиста среда.

Млякото и млечните продукти са незаменими за развитието на човека, тъй като съдържат множество важни витамини, белтъци, въглехидрати, аминокиселини, минерални соли и др.

Независимо дали става въпрос за прясно мляко или за кисело, или за млечни продукти като кашкавал, извара или сирене и др., те имат изключителна хранителна стойност и трябва да бъдат консумирани ежедневно.

  • Спомняте ли си кашкавала от едно време, който се е правил ръчно от мляко с много труд и любов!? - Ето това е нашият ръчен кашкавал, НАТУРАЛЕН БЪЛГАРСКИ ПРОДУКТ ОТ 100% КРАВЕ МЛЯКО!
  • Млечни продукти "Сърница" са БЕЗ КОНСЕРВАНТИ, БЕЗ ОЦВЕТИТЕЛИ, БЕЗ ГМО, БЕЗ СУХО МЛЯКО! Насладете се на истинския български продукт по традиционна технология!

pic10.jpg pic11.jpg pic12.jpg pic5.jpg pic6.jpg pic7.jpg pic8.jpg pic9.jpg

За контакти:

  • Телефон: 0894 418 888 ; 0893 667 498
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Град: Сърница
  • Адрес: ул. Доспатска 26
  • Карта: