Бон Десерт - Шоколадов бутик град София

Оценете
(0 гласа)

За Нас

Бон Десерт е основана през 2020 година. Основното производство се намира в София.

През 2020 г. е регистрирана търговската марка Бон Десерт, под която се произвеждат всички продукти, които вече са успешно се утвърдили себе си на пазара.


Нашата основна специализация са плодовете и ядките, покрити с шоколад.За производството на нашите продукти използваме само съставки от класа "Екстра".
Принципът на "естественост" е основен за компанията Бон Десерт.

Преди време, преди много години, ацтекските племена консумирали какаови семена за храна. Не мина век, преди британски учени да създадат иновативна технология за приготвяне на шоколад.

Разбира се, Бон Десерт е забележимо различна от първите шоколадови бонбони, но въпреки това можете да намерите сходство - оригинален вкус. Което е най-важното!

Именно пълнежът позволява главно да разнообрази асортимента от бонбони. Можете да фантазирате и композирате, смесвате и вкусвате. Каним ви да оцените нашия асортимент.

Ядки и плодове в шоколад от Бон Десерт са в състояние да доставят удоволствие и да задоволят нуждите на всеки гурме. Служителите на Бон Десерт разбраха, че за да подобрим и разнообразим вкуса на бонбони, е необходимо плодовете или ядките да бъдат покрити с дебел слой шоколад. Не се опитваме да намалим разходите и да спестим на качеството. Защото шоколадовите бонбони винаги са празник и наслада. Не се съмняваме, че ядките, сушените кайсии и сините сливи в шоколада ще бъдат отличен корпоративен подарък. Вашите служители и колеги ще оценят избора ви.

Бонбони на Бон Десерт е отличен корпоративен подарък за всеки повод. Чуждестранните гости отдавна са забелязали, че комбинацията от плодове и шоколад е изненадващо вкусна.

​Подарете на себе си и на близките си сладка приказка!

​Нашата продукция

 

 

Арменски онлайн магазин

 

Поръчки и Доставки

Цени за доставка

За всички поръчки до 80 лв. - Цена за доставка: 5.00 лв.

За поръчки над 80 лв. - Безплатна доставка !

 Срокове и информация за доставка

Поради голямото повишаване в обема на поръчките е възможно забавяне до 2-3 дни при получаването на Вашите поръчки. Екипът ни ще работи с удължено работно време, за да обработи всички заявки, за да получите поръчаните от Вас артикули възможно най-бързо. Предварително се извиняваме за евентуално забавяне на Вашата поръчка.

  • доставката се извършва с куриер на фирма "ЕКОНТ "

Делничен работен ден от 9.00 до 18.30 часа

Събота до 13.30 часа.

  • доставки не се извършват в Неделя и официални празници.

Уточнения:

  • Стока, поръчана и потвърдена от понеделник до петък между 9.30 - 14.00 часа, може да бъде доставена най-рано до два дни.
  • Стока, поръчана и потвърдена в събота до 12.00 часа, може да бъде доставена най-рано във вторник.

Плащане и Фактуриране

  • Пазаруването в Бон Десерт е направено лесно и удобно за нашите потребители.
  • Всички цени са в Български лева и с включено ддс.
  • Плащането на стоките може да бъде направено по следните начини:

- при доставка (Наложен платеж) - при доставка на стоката заплащате дължимата сума на куриера. Поръчката ще бъде изпълнена след потвърждение от клиента.

За контакти: