Парапина - Производство на сладкарски изделия град Свиленград

Оценете
(1 глас)

За фирмата: Фирма „Парапина” е основана през 1990 г. в гр.Свиленград с основен предмет на дейност – производство на уникални сладкарски изделия.

 

Създадена като семейна фирма в началото на 90-те, днес, „Парапина ” е успешно развиваща се фирма с 27-годишен опит в сладкарството, в което се трудят повече от 30 майстори – сладкари, които приготвят с много любов и въображение сладките шедьоври.

 

Ние се стараем да поддържаме постоянен интересът на клиентите си с голямото разнообразие на продуктите, които произвеждаме и предлагаме , един от тях е гордостта на нашата Фирма ,, ПРОЧУТОТО СВИЛЕНГРАДСКО МАЛЕБИ’’. Да бъдеш в Свиленград и да не опиташ нашето прочуто малеби е все едно да идеш в Париж и да не видиш Айфеловата кула!

Асортиментът ни включва торти – бутикови и за всеки ден, рула,сухи пасти, пасти и мини пасти, тарталети , еклери ,толумби ,баклави , сочни реванета , сладки бюреци ,петифури, сиропирани сладкиши, дребни сладки , целувки, мъфини и още много други сладки изкушения.

 

„Парапина” има изключително богат бутиков каталог, съдържащ над 600 вида торти – сватбени, за възрастни и детски. Екипът на „Парапина“ е готов да посрещне всяка нова идея на нашите клиенти с усмивка и желание да я изпълни. Колективът ни съчетава опита и професионализма на дългогодишни сладкари с амбицията и творческите възможности на млади талантливи хора.

Наша основна политика е създаването и поддържането на високо качество на продукцията на разумна цена. Надяваме се, че с усилията на целия колектив успяваме да я осъществим.

Работно време 10:00 AM – 18:00 PM
Понеделник – Събота

Тел. 0897/961 566
E-mail. Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

За контакти:

  • Телефон: 0897/961 566
  • Град: Свиленград
  • Адрес: ул. Христо Ботев 24
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Карта: