Даримекс 98 ЕООД

Оценете
(1 глас)

 Фирма „Даримекс 98“ ви предлага сладки изкушения и е готова да задоволи и най-капризния вкус. Основната дейност, която развива фирмата, от 1998 г. до днес, е производството на шоколадови изделия или по-точно казано – ръчно произвеждане на шоколадови бонбони. „Даримекс 98“ е семейна фирма и вече дълги години радва своите клиенти и им предлага неустоими изкушения! 

В самото начало производството се осъщестява в малък по размери цех, а за направата на бонбоните отговарят дванадесет специалиста. Екипът се състои от изключителни професионалисти, натрупали богат опит в сферата. Благодарение на перфектно свършената им работа, интересът към нашите шоколадови изделия не спира да расте и фирмата се разраства. Производството се увеличава и все повече клиенти разчитат на нас.

 От 2001 г. част от „Даримекс 98“ става цехът за производство на вафлени продукти. А девет години по-късно се открива и нова фабрика. Покриваме всички европейски изисквания и ви гарантираме безкомпромисно качество и неустоим вкус. 

 Широката гама от предлагани продукти включва изключително богато разнообразие от вкусове, форми и аромати. Всички видове бонбони носят свои индивидуални характеристики и са направени с много любов. Подарете на себе си и на вашите любими хора специално отношение и изразете обичта си чрез нашите шоколадови изделия. Празнични бонбони, бонбони без захар, бонбони за малчугани, вкусни вафли… Открийте всичко това и още много изкушения само в „Даримекс 98“. 

За контакти:

  • Телефон: 029204309 / 028219127
  • Град: София
  • Адрес: ул. "Петър Делян" № 22-24
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Карта: